Petter – fejlcastet på Orange

Sveriges største rapstjerne leverede en fin koncert, men kæmpede forgæves foran et ualmindeligt lille og knap så engageret publikum, da festivalens største scene endelig blev taget i brug. Den stilsikre Petter forsøgte at bygge festen op, men den manglende respons betød, at han alt for ofte kom til at se ganske alene ud på den store scene.

Der er ellers nok at komme efter i det pænt store arkiv af omkvædsstærke club-bangere og poppet hiphop. I dagens anledning blev sangene skåret ned til kortere eller nye versioner, hvilket betød at det tilbagelænede soul-sample på gennembrudshittet ’Vinden har vänt’ hurtigt blev erstattet med et minimalistisk electro-beat, og ’Du vet att jag gråter’ lånte musik fra Wu-Tang Clan.

Koncertens største bifald tilfaldt lidt ufortjent ikke den svenske rapkonge, men derimod den danske pendant i form af L.O.C., der kom på scenen for at bidrage med et vers på ’Slag under bältet’. De klædte faktisk hinanden bravt. Inden da havde Dee-Pee fra hedengangne Rockers By Choice noget uforstående også gæstet scenen, og DJ Sleepy havde fået lov at rode med et ligegyldigt medley over hiphop-klassikere, der fuldbyrdede indtrykket af en fejlcastet Petter på Orange.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af