WhoMadeWho er nogle stræberrøve

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

WhoMadeWho ‘Keep Me in My Plane’

I det nye Soundvenue der er på gaden, kan du læse et interview med musikvideo-teamet Good Boy Creative, der har står blandt andet står bag sidste års mock-musikvideo til Figurines. Deres nyeste video er en Wes Anderson-inspireret sag for WhoMadeWho-sangen til ’Keep Me in My Plane’ (som bandet optrådte med i Up Close-form for os i Tivoli), og den har bandets bassist Tomas Hoffding i rollen som efterstræbende succesrig mand, der dog aldrig er tilfreds. Som den kreative producer Michael Vogt siger i Soundvenue-interviewet: »Pointen er egentligt ret banal…Lykken er i processen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af