Air kommer til Danmark

Til oktober er Air klar med nye musikalske kærlighedserklæringer, når duoens femte studiealbum ‘Love 2’ udkommer.
Og forlængelse i af den begivenhed er der nu gode nyheder, hvis du er bosiddende i Århus eller København. For den 26. og 27. november gæster franskmændene henholdsvis Voxhall og Store Vega.

Air slog stort igennem i slutningen af 90’erne med albummet ‘Moon Safari’ og i særdeleshed den smækre single ‘Sexy Boy’. Siden da har de sluppet yderligere tre studiealbum, et remix-album og den indbydende lydside til den amerikanske Sofia Coppolas teen-tåreperser ‘The Virgin Suicides’.

Sidst Nicolas Godin og Jean-Benoît Dunckel var albumaktuelle var tilbage i 2007 med ‘Pocket Symphony’. Vores anmelder var dog ikke bjergtaget og nøjedes med at uddele tre stjerner sammen med følgende stikpille: »Ganske lidt er forandret, og det er både godt og skidt. Godt, fordi de trods alt gør det, de er bedst til. Skidt, fordi de har siddet på samme stol siden midt-90’erne«.

Billetsalget starter den 31. august via Billetlugen.dk.

Føj koncerten i Århus til din kalender HER.
Føj koncerten i København til din kalender HER.

Air
Torsdag den 26. november
Voxhall, Århus
Pris: Ikke oplyst

Fredag 27. november
Store Vega, København V
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af