Air laver filmmusik

Vi har tidligere her på siderne kunnet afsløre, at koncertaktuelle Air den 5. oktober sender deres femte studialbum ‘Love 2’ på gaden. Men inden det sker, går de flittige franskmænd i studiet igen, denne gang for at indspille filmmusik.

Musikken, som electropop-duoen fra næste måned går i gang med at indspille, kommer til at florere i instruktør Sam Garbaski film ‘Quartier Lointain’. Filmen bliver en fransk genindspilning af ‘Haruka na Machi e’ fra 1998, der er lavet af den japanske manga-kunstner Jiro Taniguchi.

Det er ikke første gang, at Air beskæftiger sig med filmmusik. Tilbage i 2000 indspillede Nicolas Godin og Jean-Benoît Dunckel soundtracket til den amerikanske film ‘The Virgin Suicides’, og det endte med at blive et af duoens bedst sælgende album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af