Balstyrko drager på landevejen

Blæs Bukki må ikke have mange ledige stunder i sin kalender de kommende måneder. For tidligere i dag kunne vi afsløre, at han sammen med Malk De Koijn drager på efterårsturné, og nu er nyheden om, at han sammen med Balstyrko tager på en tilsvarende rundtur til udvalgte danske spillesteder, så dukket op.

Sammen med Ane Trolle og Anders ‘Ormen’ Christophersen runder han otte byer, begyndende med Forbrændingen i Albertslund den 17. september og med endestation i Musikhuzet i Rønne den 3. oktober. Dermed fortsætter trekløveret den heftige turnévirksomhed, der de seneste måneder har bragt dem på minitour og omkring Spot og Roskilde Festival, og som den kommende weekend bringer dem forbi Beatday i Valbyparken.

Der bliver kort sagt rig mulighed for at opleve de skæve popsange fra Balstyrkos debutalbum ‘Jagten paa noget’ live den nærmeste tid. Da det album udkom tidligere i år, var vores anmelder på pletten med fire stjerner under overskriften ‘Kreativt cirkus’.

Balstyrko
Den 17. september: Forbrændingen, Albertslund
Den 18. september: Vershuset, Næstved
Den 19. september: Pitstop, Kolding
Den 24. september: Posten, Odense
Den 25. september: Tobakken, Esbjerg
Den 26. september: Gimle, Roskilde
Den 2. oktober: Kulisselageret, Horsens
Den 3. oktober: Musikhuzet, Rønne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af