Danske bands til Iceland Airwaves

Iceland Airwaves er ikke sådan at vælte med en finanskrise, og i modsætning til så meget andet på vulkan-øen har festivalen overlevet det sidste års trange økonomiske kår. Og når den fra den 14. – 18. oktober slår dørenene for sit tiende år, bliver det også med danske navne på programmet.

Indtil videre har Iceland Airwaves løftet sløret for tre danske navne, der tager turen over Atlanterhavet. Det bliver synthpopperne i When Saints Go Machine, electropop-prinsessen Oh Land (billedet) og de tre garagerock-tøser fra Darling Don’t Dance, som skal sørge for at fyrer op under festivalsgæsterne.

Siden festivalen blev skudt i gang i 1999, har flere store internationale navne præget plakaten. Både The Flaming Lips, Fatboy Slim, Bloc Party, Suede og sommerens store stemme Florence and the Machine har været på scenen. Udover de førnævnte danske bidrag år byder festivalprogrammet i år blandt andet på udenlandske navne som Metronomy, Golden Silver, Micachu & the Shapes, The Golden Filter og The Field.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af