Flere Mew-koncerter i sigte

Der er næsten ingen ende på succesen for Mew for tiden. I hvert fald er det ikke mange bands forundt at få så stormende gode anmeldelser, som den københavnske rocktrios spritnye album ‘No More Stories…’ har modtaget.

Og hvad er så det mest naturlige næste skridt i promotionplanen? Naturligvis at tage på turné, hvilket i Mew tilfælde primært kommer til at foregå i udlandet. Men heldigvis bliver gruppens danske fans ikke helt forbigået, for den 27. og 28, november giver gruppen koncert i henholdsvis Århus og København.

Tidligere i år har Mew kunne opleves herhjemme på Roskilde Festival og den netop afviklede Beatdat i Valbyparken. På Dyrskuepladsen, hvor de danske gjorde koncert-comeback efter fire års pause, faldt der hele fem stjerner af fra vores udsendte under overskriften ‘Forsagte konger’, mens de høstede fire stjerner for deres show i fredags på Beatdays store scene.

Da ‘No More Stories…’ udkom, sluttede vores anmelder sig til koret af skamrosende kritikere med en seks-stjernet hyldest, hvori han udover at priste albummets store spændvidde slog fast at, »Mew (har) lavet deres mest varierede og fuldendte plade til dato«.

Mew
Fredag den 27. november
Scandinavian Center, Århus
Pris: Ikke oplyst
Føj koncerten til din kalender HER.

Lørdag den 28. november
KB Hallen, København
Pris: Ikke oplyst
Føj koncerten til din kalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af