Simon Kvamm og Mikael Simpson støtter irakere

Det er næppe gået nogens næse forbi, at politiet i sidste uge ryddede Brorsons Kirke på Nørrebro, der hidtil havde huset en flok afviste irakiske asylansøgere. Efterfølgende har der været demonstration imod aktionen, og nu lufter en håndfuld danske musikere deres utilfreds til en støttekoncert i morgen på Rådhuspladsen i København.

Fra kl. 17 – 22 optræder blandt andre Mikael Simpson (billedet), Simon Kvamm, Trentemøller og Szhirley under overskriften ‘Humanitært ophold nu’, der som antydet slår til lyd for, at de afviste irakere skal have tildelt humanitær opholdstilladelse.

Om sin begrundelse for at deltage i arrangementet forklarer Simpson ifølge Pol.dk: »Nogle af de her irakere har siddet i asylcentre i op til ti år. I desperation søgte de ind i en kirke, og nu sidder de og venter på at blive tvangsudvist. Hele det her forløb er fuldstændigt vanvittigt. Alle må nu bidrage med, hvad de kan, for at hjælpe de her mennesker – jeg sender irakerne en hilsen igennem min musik«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af