Tina Dickow laver soundtrack

Selvom Tina Dickow over de seneste år har slået sin position som en af landets populæreste sangerinder fast, er der stadig nye udfordringer at tage fat på. Det kan man for eksempel gøre ved at give sig i kast med at skrive filmmusik, og det er lige, hvad Dickow har gjort på albummet ‘The Road to Gävle’, som udkommer den 30. november.

På opfordring fra den debuterende instruktør og manuskriptforfatter Nikolaj Steen har Dickow nemlig lavet musikken til hans kommende film ‘Oldboys’, som kan ses i biografer landet over fra den 25. december. Efterfølgende arbejdede Dickow videre med musikken og satte tekst på flere af filmens instrumentale numre og færdiggjorde på den måde et helt album.

På sin hjemmeside løfter Dickow sløret for albummets tilblivelse og skriver blandt andet: »Jeg brugte det meste af mine tre måneder i Los Angeles og New York først på året på at arbejde på musikken – en kæmpe mundfuld, der ledte mig ind i nogle musikalske kroge, jeg ikke havde besøgt før«.

‘The Road to Gävle’
1. Long Way Home
2. Goldhawk Road
3. In Love and War
4. Rebel Song
5. Swedish Skies
6. There It Is! + Prison Exit (Ode to My Heart)
7. Private Party
8. Love All Around
9. All I See
10. Two Funerals
11. Boot Meets Scull + Silence in the Car
12. Hitchhiker’s Theme
13. River of What’s Been

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af