TrailerPark Festival klar til årets campingfest

For andet år i træk har ArtRebels kørt deres farverige campingvogne i stilling til TrailerPark Festival i Copenhagen Skatepark på Vesterbro.

Og med et imponerende program vil der blive sørget for musik til ud på de små timer.

Blandt festivalens navne i år finder man en stor variation af musikere, der dog primært befinder sig i den elektroniske ende af genre-spektret. Programmet byder på alt fra Jokeren, der får selskab på scenen af Pato og Fagget Fairys, over Vinnie Who, Turboweekend og Mike Sheridan til dj’s som Kasper Bjørke, Hannah Holland, Djuna Barnes og veteranen Kjeld Tolstrup. Bare for at nævne nogle få.

Udover de mange musikalske indslag kan man også nyde festivalens udsmykkede campingvogne, der efterhånden er blevet arrangementes signatur. Udsmykningen har blandt andet Wonderland og Femme Regionales stået for. TrailerPark Festival løber af stablen fra den 21. – 23. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af