Blæst om Kurt Cobains Guitar Hero-deltagelse

Kurt Cobain der fortolker Bon Jovis ‘You Give Love a Bad Name’ – det lyder umiddelbart rimelig mærkeligt. Men hvis man smider plasticguitaren over skulderen og tænder for ‘Guitar Hero 5’, er det lige netop hvad Cobain-avataren kan, og det har skabt ballade.

Cobains tidligere kone Courtney Love menes at have blåstemplet brugen den afdøde musiker som avatar, men det afviser hun på sin Twitter: »Jeg har ikke godkendt Kurts Guitar Hero-avatar. Jeg tror, at Kurt ville hade spillet og ikke mindst hans avatar«. Hun tilføjer også, at Actvision, som laver Guitar Hero, godt kan forberede sig på et sagsanlæg. Men ikke overraskende siger spilproducenten, at de har deres på det tørre.

Men mudderkastningen stopper ikke her, for Love retter også skytset mod det tidligere Nirvana-medlem Dave Grohl: »Han kan rende mig røven, han er et udskud og holder lav profil, imens jeg tager alle kuglerne, når der er ballade«. Grohl og tredjemand i Nivarna, Krist Novoselic tager dog også afstand fra brugen af Cobain i spillet og udtaler i en pressemeddelse:»Vi vil gerne have, at folk skal vide, at vi er forfærdede og meget skuffede«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af