Chromeo bringer beats til Vesterbro

Der kommer fornemt besøg fra Canada, når Vega Natklub den 20. november slår dørene op for endnu en forhåbentlig forrygende nattefest. Her har de nemlig fløjet duoen Chromeo ind, som vil fyre op under dansegulvet på københavner-klubben med deres sprøde electrofunk.

Chromeo-showet er en del af Vega Natklubs nye linje, hvor den sadler om og fremover kommer til at satse mere på unikke events frem for faste klubaftener. Koncerter og fester kommer derfor ikke længere kun til at foregå i Loungen og Lille Vegas sal, i stedet tages alle spillestedets lokaler i brug alt efter, hvordan de passer til de enkelte arrangementer. Og derudover er aldersgrænsen blevet sænket til 18 år.

Om det nye tiltag udtaler Vegas kommunikationschef Magnus Restofte: »Med vores ambition om at være et aktivt bidrag til den københavnske klubscene, så har vi følt, det var tid til at omstille sig«. Udover Chromeo kan du som tidligere nævnt her på siderne opleve blandt andre franske SebastiAn og engelske Joker i løbet ad efteråret.

Chromeo
Fredag den 20. november
Vega Natklub, København V
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af