Dizzy Mizz Lizzy gendannes

I starten af 90’erne, da uniformen påbød militærstøvler og hullede cowbow-bukser, var Dizzy Mizz Lizzy et af Danmarks mest populære bands. I 1998 valgte de at gå hver til sit efter kun to album, men nu bliver det igen muligt at opleve trioen sammen på scenen. Bandet har nemlig annonceret i alt fem koncerter, som afvikles i løbet af foråret 2010 i landets største byer.

Historien om Dizzy Mizz Lizzy begyndte med gruppens sejr i musikkonkurrencen DM i Rock i 1993, hvilket banede vejen for debutalbummet året efter. Bandet lagde sig fra starten i kølvandet på forbillederne fra Seattle, og deres kommercielle succes gjorde grunge-rocken til folkeeje. Efter gruppens opløsning tog Tim Christensen hul på en solokarriere, der siden 2000 har kastet i alt tre studiealbum af sig.

Gendannelsen kommer nu ikke helt ud af den blå luft, for allerede i 2006 overraskede bandet for en kort bemærkning ved at finde sammen til en støttekoncert. Dengang blev det kun til en enkelt aften, hvilket til gengæld vakte stor jubel hos gruppens fans. Tim Christensen har dog sidenhen ved særlige lejligheder taget gamle Dizzy Mizz Lizzy-numre med på repertoiret, herunder ved sin koncert på årets Roskilde Festival. 

Billetsalget til koncerterne starter søndag den 20. september.

Dizzy Mizz Lizzy
Fredag den 26. marts: Odense Idrætshal, Odense
Lørdag den 27. marts: Tobakken, Esbjerg
Fredag den 2. april: Scandinavian Congress Center, Århus
Lørdag den 3. april: Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
Fredag den 9. april: KB Hallen, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af