Empire of the Sun-medlem forsvundet

Den australske duo Empire of the Sun er måske, måske ikke ved at blive et medlem fattigere. Forvirret? Så læs bare videre. Sanger Luke Steele afslører nemlig, at hans musikalske modpart Nick Littlemore er forsvundet fra bandet.

Steele forklarer sig på følgende måde til NME: »Han forsvandt for omkring fem måneder siden, og jeg har ikke rigtig hørt fra ham. Det sidste jeg hørte var, at han var i Canada og bagefter i Vegas. Men som min far altid siger, bliver man nødt til at holde showet kørende«.

Og det er præcis, hvad Steele gør. For udover for nyligt at have lagt sidste hånd på forberedelserne til Empire of the Suns første koncert, der finder sted i Brisbane i hjemlandet i morgen, er han stadig også engageret i bandet The Sleepy Jackson og meddeler, at han næsten har skrevet alt materialet til bandets næste album. »Mit mellemnavn burde være Arbejdsnarkoman. Det stopper aldrig«, lyder det fra australieren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af