Klub Mini Vega takker af

Klub Mini Vega har siden 2005 budt indenfor til akustiske aftener i Ideal Bars intime rammer, hvor navne som Thomas Dybdahl, Mikael Simpson og Choir of Young Believers tidligere har optrådt.

Den 16. september takker dog klubben af og rykker i den anledning ind på Store Vega, hvor vært Dennis Mejdal byder velkommen for sidste gang. På scenen i Store Vega sættes der eftertrykkeligt punktum med et lineup bestående af musikere som Tim Christensen, Diefenbach, Tina Dickow, det tidligere Soundvenue Selected-navn CALLmeKAT (billedet) og Svenske John Me.

Men Ideal Bar kommer ikke til at ligge øde hen af den grund. De to dj’s og radioværter Le Gammeltoft og Kjeld Tolstrup rykker nemlig deres fælles Klub Rolig til hjørnebaren på Enghavevej. Her bydes der på chillede dj-sæt og akustisk livemusik, når klubben skydes i gang til oktober.

Billetter kan købes fra kl. 12 i dag via Billetlugen.dk

Føj arrangementet til din kalender HER.

Klub Mini Vega: Diefenbach, Tina Dickow, CALLmeKAT m.fl.
Onsdag den 16. september
Store Vega, Københvan V
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af