The Raconteurs-guitarist laver country-album

Jack Whites The Raconteurs-bandkammerat Brendan Benson holder sig travlt beskæftiget i øjeblikket. I august måned plejede han sin solokarriere ved at udsende sin fjerde fuldlængde ‘My Old, Familiar Friend’, som han gæster Danmark med den 1. november. Og nu har han været i studiet og indspille et album med country-sangerinden Ashley Monroe.

Benson og Monroe stødte ind i hinanden i Nashville Recording Studio. Her filmede The Raconteurs den unge Knoxville-sangerinde, multi-instrumentalisten Ricky Skaggs og dem selv indspille en bluegrass-inspireret udgave af nummeret ‘Old Enough’ fra gruppens andet album ‘Consolers of the Lonely’. Og resultatet af optagelserne blev til videoen ‘Event’, som var nomineret til en ‘Musical Event of the Year’ til dette års Country Music Awards.

Benson udtaler i et interview til online-magasinet Glide om det nye samarbejde: »Vi har indspillet en plade, og den skal snart mixes. Jeg vil gerne have det ud og tage på turné med hende. Jeg er meget stolt af det album, vi har lavet«.

Den nye duo er endnu ikke tilknyttet et pladeselskab og planlægger først at sende albummet på gaden, når Benson er færdig med sin soloturné, og Monroe har sendt sit næste album på gaden. Men indtil da ligger der demoer klar på Monroes Myspace-side.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af