Under Byen rører på sig igen

Det er efterhånden ved at være tre år siden, århusianske Under Byen sidst var på banen med et studiealbum. Men nu er der igen ved at være nyt materiale på bordet, og bandet melder ankomsten af deres fjerde album i første havldel af februar 2010.

Men så lang tid behøver man dog ikke at vente for at få en forsmag på de nye numre, for det otte mand store band gæster nemlig allerede om to og en halv måned hovedstaden, hvor de giver koncert på Copenhagen Jazzhouse torsdag den 10. december.

Under Byen debuterede tilbage i 1999 med albummet ‘Kyst’, hvor de lagde anmelderne ned med deres særegne musikalske blanding af støjende artrock, afstemningsopbyggende popmelodier og inspiration fra elektronisk musik. Sidenhen fulgte studiealbummene ‘Det er mig der holder træerne sammen’ fra 2002 og senest ‘Samme stof som stof’ fra 2006, der begge gjorde indtryk udenfor Danmark, blandt andet via Rolling Stone-skribenten David Frickes rosende omtaler.

Billetsalget starter på mandag den 28. september via Billetlugen.dk.

Føj koncerten til din kalender HER.

Under Byen
Torsdag den 10. december
Copenhagen Jazzhouse, København K
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af