Wavves i slåskamp med Black Lips

Hvis man ligger højt nok på kendisbarometeret, er der stor chance for, at folk nok skal få det at vide, hvis man bokser en sen nat på en bar. Og det er også således tilfældet for Black Lips-bassist Jared Swilley og Wavves’ Nathan Williams (billedet) – de er bare uenige om hvem, der fortjener sejren.

Swilley har før langet ud efter Nathan Williams både på nettet og den norske radiostation NKR, og nu har sidstnævnte altså taget til genmæle med knytnæverne. Ifølge et øjenvidne, der var tilstede på baren Daddy, hvor støjpopperen og garagerockeren kom i håndgemæng, endte duellen til Williams fordel, for »Jared var blodig, og Nathan havde det fint«, da politiet fik skilt de to musikere ad.

Williams har nu forklaret sig med en erklæring, som Brooklyn Vegan bringer: »At tale lort om mig på internettet er en ting, (…) men når en fyr er på udkig efter en slåskamp kl. 4 om morgenen, (…) og hans kæreste spytter mine venner i ansigtet, så er det en helt anden historie«.

Men den historie er den formodede ballademager ikke enig i. Og han giver en helt anden version til det amerikanske website Buddyhead.com: »For det første vil jeg bare sige, at Wavves ikke var involveret i en slåskamp. Den bøsse har ikke rørt mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af