Wu-Tang Clan-medlemmer laver fælles album

Hvis du er Wu-Tang Clan-fan så sæt dig ned, inden du læser videre. Dette handler nemlig ikke blot om endnu et klan-medlem, der udgiver et album, men derimod om tre der oven i købet gør det sammen. Raekwon (billedet), Method Man og Ghostface Killah fra den legendariske hiphop-gruppe har nemlig planer om at sende et fælles album på gaden.

MTV News har fået hvert enkelt medlem af den hårdkogte trio til at bekræfte det kommende album, og sidste mand, der hopper i den mastodontiske hiphop-skude, er Method Man: »Det føles godt. Rae har albummet ude, Ghost kommer med sit album, og os alle tre har et album sammen. Og I er de første, der hører det«.

De tre østkyst-hiphoppere er da også mere end vant til at arbejde med hinanden. Siden 1992 har de stået på scenen sammen som en del af det ni mand store hiphop-crew Wu-Tang Clan, hvis diskografi tæller fem studiealbum. Og da Raekwon sendte sit længe ventede seneste album ‘Only Built 4 Cuban Linx Pt. II’ på gaden tidligere på måneden, var det således også med blandt andre Ghostface Killah og Method Man på gæstelisten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af