A-Trak i ny super-duo

Det er nok de færreste, der har siddet med en menu fra en kinesisk restaurant for at finde et navn til deres nye band. Og om det er tilfældet for de verdensberømte dj’s A-Trak (billedet) og Armand Van Helden er ikke til at sige, men de har i hvert fald slået pjalterne sammen under det velsmagende navn Duck Sauce.

De to herre har indgået musikalsk ægteskab for at lave numre i ånden fra deres favorit vintage disco og house-skæringer krydret med deres egen lyd anno 2009. Oprindeligt skulle den nye duo have sendt deres debut-ep på gaden allerede nu, men den er forsinket og lader altså vente på sig lidt endnu.

Deres første single ‘aNYway’ er dog lige på trapperne, den er nemlig tilgængelig allerede senere på måneden gennem A-Traks pladeselskab Fool’s Gold. Og både ‘aNYway’ og et af ep’ens andre numre ‘You’re Nasty’ er allerede blevet testet live af de to dj’s, og du kan selv lytte til numrene på duoens Myspace.

Det nye samarbejde lugter bestemt af super-duo. I en alder 15 år, og som den yngste nogensinde, vandt canadiske A-trak DMC World DJ Championship, og han har også tidligere gjort opmærksom på sig selv som tour-dj for Kanye West. Amerikanske Van Helden kommer med 15 års erfaring som producer, dj og remixer. Tidligere i år stod han blandt andet bag hittet ‘Bonkers’ sammen med Dizzee Rascal.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af