Køb andel i nyt Public Enemy-album

Veteran-hiphopperne i Public Enemy har bagvendte planer for deres næste studiealbum. Forhåbninger går nemlig på først at sælge albummet og derefter indspille det. Og selvom det lyder som rent nonsens, er det faktisk muligt for gruppen at udgive albummet netop sådan.

Public Enemy har nemlig lavet en aftale med det hollandske selskab Sellaband, som arbejder med at finansiere albumindspilninger på forhånd. I praksis foregår det ved, at selskabet sælger andele i indspilningerne til de, som måtte være interesserede. De modtager så til gengæld en individuelt nummereret kopi af albummet samt en andel af indtægterne.

Public Enemy er det første etablerede band til at indlede et samarbejde med Sellaband, der ellers mest er blevet brugt af mindre, håbefulde bands. I hiphoppernes tilfælde skal der ‘blot’ indsamles 250.000 dollars og med en andelspris på 25 dollars per styk, skal der altså 10.000 investorer til, før vi kan nyde godt af deres næste udspil.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af