Køb plektre fra dit yndlingsband

Hvis du går og drømmer om at spille guitar som ikonerne fra Radiohead, Sonic Youth eller måske Franz Ferdinand, så har du nu mulighed for at komme et lille skridt tættere på at realisere drømmen. Det britiske tøjfirma Ben Sherman lancerer nemlig nu en auktionsserie, hvor man kan byde på udvalgte musikeres plektre.

Et plekter er det lille trekantede stykke plastic, som de fleste guitarister bruger til at anslå deres strenge med. Og til Ben Shermans auktioner er alle plektre fint indrammede og vedlagt en håndskrevet seddel fra den pågældende musiker, der har brugt det. Og der er nok at vælge imellem, for ud over de indledningsvist nævnte kan man også byde på plektre fra Kings of Leon, Hot Chip, Futureheads, The Raveonettes, Pete Doherty, Klaxons og mange andre.

Overskuddet fra auktionerne går til den engelske organisation Nordoff Robbins, der kører en række musikterapeutiske projekter i hjemlandet. Auktionerne afholdes på Ben Shermans hjemmeside af tre omgange, og her kan man også se det komplette udvalg af plektre, der kan bydes på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af