Madvillain kaster nye rim

Da rapperen Doom og produceren Madlib tilbage i 2004 udgav deres første album ‘Madvillainy’ med deres fælles projekt Madvillain, kastede deres skæve og finurlige hiphop masser af roser af sig. Nu kan fans se frem til, at duoen har fundet sammen igen og i skrivende stund barsler med et nyt album.

Det kommende album har endnu ingen titel eller udgivelsesdato, men til gengæld kan man se frem til en skive, hvor der har sneget sig et par interessante gæstenavne ind. Både Dave Sitek, der udover sit engagement i TV on the Radio også har produceret for navne som Yeah Yeah Yeahs, Telepathe og Scarlett Johansson, og rapperen Mos Def medvirker således på det nye album.

Selvom debuten fra Madvillain ligger fem år tilbage, så har samarbejdet mellem Doom og Madlib ikke ligget helt stille. Sidste år remixede de alle numrene på ‘Madvalliany’ og udgav resultatet under titlen ‘Madvalliany 2’. Og på Dooms seneste soloudspil, dette års ‘Born Like This’, var makkeren Madlib også med i producerstolen på et par numre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af