Method Man risikerer fire år bag tremmer

Hvis Raekwon, Ghostface Killah og Method Man endnu ikke er færdige med indspilningerne af deres kommende album, må de nok hellere træde speederen i bund. For Clifford Smith aka Method Man har nemlig ikke sat penge ind på skattefars konto, og det risikerer han fængselsstraf for.

Method Man har meldt sig selv til politiet, efter de udstedte en arrestordre, da rapperen mangler at hoste op med i alt 33.000 dollars. Og Wu-Tang Clan-medlemmet kan godt forberede sig på at skulle ind og brumme den, for hvis kendt skyldig, skal han skifte bling og dyrt hiphop-gear ud med den orange fængselsdragt i op til fire år.

Der er endnu ikke fastsat en dato, for hvornår Method Man skal i retten, men ifølge MTV News forsikrer distrikt-advokaten i Staten Island Daniel Donovan, at »rapperen ikke vil modtage særbehandling, imens sagen bliver undersøgt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af