Nephew præsenterer talenter

Der florerer mange lovende bands i danske undergrund, og nogle af dem kommer nu til at få et hjælpende skub i opadgående retning på succesbarometeret. Lille Vega slår nemlig dørene op for en række koncerter under overskriften ‘Verden i følge…’, hvor etablerede musikere og anerkendte bands sætter spot på to danske bands, de synes fortjener opmærksomhed.

Det københavnske spillested har indgået samarbejdet med Dansk Musiker Forbund for, at »give de succesfulde bands mulighed for at hjælpe næste generation af kvalitetsbands (…) og give dem adgang til et bredere publikum«. Arrangementerne kommer til at foregå cirka en gang om måneden.

’Verden ifølge…’ skydes allerede i gang den 29. oktober, hvor det er Nephew, der lægger ud med de vestjyske rock-drenge fra Kellermensch og electrorockerne fra Mechanical Waves. Nephew-guitarist Kristian Riis udtaler:» Ingen af os har set de to bands live. Men vi har lyttet på nettet og synes, begge lyder meget interessante, og vi er sikre på, at de har format til at give folk en fed oplevelse«.

Efterfølgende samme aften giver Nephew selv koncert i Store Vega, og det er selvfølgelig planlagt, så publikum kan nå begge koncerter. Den næste danske musiker til at smide spirende talenter på plakaten, bliver Jens Unmack, men det er endnu ikke offentliggjort hvilke navne, der er tale om.

Føj koncerterne til din kalender HER.

Kellermensch og Mechanical Waves
Den 29. oktober
Lille Vega, København
Pris: 50 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af