Oasis er gået i opløsning

Det har været svært ikke at spekulere på, om Oasis mon ville klare skærene, siden Noel Gallagher forlod den rutinerede britrock-gruppe i august måned.

Men nu kan der lægges låg på spekulationerne, for Liam Gallagher slår fast, at det efter 18 år er det slut med Oasis.

Den temperamentsfulde sanger antyder dog i et interview med London Times, at bruddet ikke har noget at gøre med storebror Noels exit: »Nå, Oasis er her ikke længere. (…) Det er en skam, men sådan er livet. (…) Vi gjorde en ende på Oasis, der var ikke nogen, der gjorde det for os. Hvilket er rimeligt sejt«.

Liam Gallagher kan nu koncentrere sig om sin nye karriere inden for tøjbranchen, hvor han i marts måned sprang som ud designer med mærket Pretty Green. Men Liam har også andre fremtidsplaner, og selvom han hverken afslører planer om soloalbum eller nye samarbejder, forsikrer han, at »jeg laver musik til den dag, jeg dør«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af