Oplev eksperimenterende navne på Wundergrund Festival

Wundergrund Festival har i året fået hjælp fra blandt andre Signe Høirup Wille-Jørgensen fra Jomi Massage og Speaker Bite Me, Frederik Thaae fra A Kid Hereafter og tidligere Sort Sol-guitarist Lars Top-Galia, når de har sammensat programmet for den eksperimenterende musikfestival. For fjerde år i træk bydes der på mere end 30 koncerter på etablerede og mindre etablerede scener rundt omkring i København fra den 31. oktober til den 7. november.

Til forskel fra tidligere år har festivalen altså allieret sig med otte kuratorer, der er udvalgte til at sammensætte lige præcis det program, de mener præsenterer eksperimenterende musik bedst. Så Wille-Jørgensen, Thaae og Top-Galia har sammen med de øvrige kuratorer sammensat et program, hvor man blandt andre kan opleve Spektr, Jacob Kirkegaard, Bjørn Svin (billedet) og Rumpistol.

Inden festivalen for alvor går i gang, er der mulighed for at tyvstarte i Marmorkirken den 23. oktober. Her kan man opleve mødet mellem de to tyskere Blixa Bargeld fra legendariske Einstürtzende Neubauten og lydkunstneren Alva Noto, ligesom den blot 19-årige Anja Plaschg aka Soap&Skin kigger forbi. Også den 29. oktober er der Wunder-tyvstart med blandt andre Bjørn Svin og Jacob Kirkegaard i Koncertkirken på Blågårds Plads.

Hele programmet kan ses på Wunderground Festivals website.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af