Tabu Records åbner forretning

De sidste to år har hiphoppere rundt omkring i det ganske land kunne pushe deres musik, tøj og gear via Tabu Records’ netshop. Og det har indtil videre været så pæn en succes, at folkene bag pladeselskabet, der ved siden af de forretningsmæssige forpligtelser slår sig løs i Suspekt (billedet), nu tager det næste skridt og udvider med en rigtig forretning, som åbner på fredag den 9. oktober.

Og der er lagt i ovnen til en butik ud over det sædvanlige, for pladeselskabet rykker ind hos musik- og tatovørbutikken Muchacho. Den har adresse på Saxogade 77 i København, og her bliver det altså fremover også muligt at få fingre i Tabu Records-kataloget.

Åbningen skal naturligvis fejres på behørig vis, og derfor inviterer de danske musikkøbmænd til housewarming på åbningsdagen mellem klokken 18 og 21. Og det kommer næppe til at gå stille for sig, for der spilles op til dans og ballade med liveoptrædener fra blandt andre Kasper Spez, Marwan og Jeppe Rapp.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af