These New Puritans afslører albumdetaljer

Vi kunne tidligere her på siderne løfte sløret for, at de sortklædte artrockere fra These New Puritans har planer om et januaralbum med titlen ‘Hidden’. Nu er der kommet flere detaljer i sagen, og den 18. januar rammer Southend-kvartettens andet album så butikkerne.

Da These New Puritans albumdebuterede sidste år med ‘Beat Pyramid’, skulle medlemmerne ‘kun’ bekymre sig om at spille musik. Men på ‘Hidden’ har gruppens Frontmand Jack Barnett påtaget sig en del mere ansvar, han har nemlig selv siddet i producerstolen sammen med sin erfarne landsmand Graham Sutton, der blandt har produceret for blandt andre Jarvis Cocker.

Ifølge Nme.com bliver det kommende album bestemt ikke kedeligt, for her kan vi blandt andet forvente os »japanske taiko-trommer, et 13 mand højt blæser- og woodwind-ensemble (fløjte, klarinet, saxonette osv., red.), et børnekor og vokal fra Salems Heather Marlatt«.

‘Hidden’
1. Time Xone
2. We Want War
3. Three Thousand
4. Hologram
5. Attack Music
6. Fire–Power
7. Orion
8. Canticle
9. Drum Courts–Where Corals Lie
10. White Chords
11. 5

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af