C.V. Jørgensen gør klar til Skanderborg

Da rockveteranen C.V. Jørgensen tilbage i september var på scenen ikke mindre end tre gange som en del af Århus Festuge, var det første gang siden 2002. Men man behøver ikke at være bange for at skulle vente yderligere syv år for at fange sangeren og musikeren live igen. Han har nemlig netop annonceret, at han er på plakaten til næste års Skanderborg Festival.

Og det er en passende scene for den garvede musiker, for det var netop på Skanderborg Festivalen 2002, han gav en af sine sidste koncerter før den lange pause. Dengang var det med materiale fra albummet ‘Fraklip fra det fjerne’, der er Jørgensens sidste studiealbum. Siden da er det kun blevet til live-albummet ‘Så live som muligt’ fra 2003.

Jørgensen albumdebuterede i 1974 med ‘En stynet strejfer’ og har siden da opnået status som en af dansk rocks grand old men. Ikke mindst på grund af albummene ‘Tidens tern’ fra 1980, der blandt andet indeholder hans måske største hit ‘Costa del Sol’, og det kritikerroste 1994-album ‘Sjælland’, hvor rockformen veg for et jazzet og keyboard-præget lydbillede.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af