Frightened Rabbit mixer nye drinks

Skotsk indierock bliver snart et album rigere. Frightened Rabbit melder nemlig, at de er klar med deres kommende tredje studiealbum, der følger op på singleudspillet ‘Swim Untill You Can’t See Land’, der kommer på gaden i dag. Albummet skal man til gengæld vente lidt længere på, for det bliver først udgivet den 1. marts under titlen ‘The Winter of Mixed Drinks’.

Og det kan man ifølge sanger og guitarist Scott Hutchinson godt begynde at glæde sig til. Til hjemmesiden Thepopcop.com fortæller han om forskellen mellem ‘The Winter of Mixed Drinks’ og sidste års ‘The Midnight Organ Fight’: »Den her er meget mere detaljeret og komplet. Det er overhovedet ikke et ‘live’-album, det er en rigtig studie-bedrift«.

I forbindelse med det kommende album har skotterne udvidet bandbesætningen med en ny mand. Det er Gordon Skene, der tidligere har været at finde i Glasgow-bandet Make Model, der er stødt til. Om udvidelsen forklarer Hutchison: »Det nye album har mange lag, og det virkede som for meget for os fire. Vi manglede et medlem mere for at få numrene til opnå den rette effekt«.

‘The Winter of Mixed Drinks’
1. Things
2. Swim Until You Can’t See Land
3. The Loneliness & the Scream
4. The Wrestle
5. Skip the Youth
6. Nothing Like You
7. Man/Bag of Sand
8. Foot Shooter
9. Not Miserable
10. Living in Colour
11. Yes I Would

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af