Nyt Under Byen-album til februar

Her på siderne har vi tidligere kunnet løftet sløret for, at Under Byen vil give en forsmag på det kommende album til deres koncert på Jazzhouse den 10. december. Nu har det otte mand høje band imidlertid rykket koncerten til den 7. april, men til gengæld er det også godt nyt til gruppens fans: Århusianernes længeventede fjerde studiealbum har nemlig fået en releasedato, nærmere bestemt den 8. februar.

Under Byen knokler i øjeblikket i studiet for at færdiggøre den foreløbigt navnløse opfølger til 2006-albummet ‘Samme stof som stof’. Og ifølge pressemeddelelsen er det grunden til, at gruppen udskyder koncerten: »Vores ønske var at kunne præsentere en række nye sange for vores fans i forbindelse med Jazzhouse koncerten i december, men desværre har indspilningerne (…) trukket ud«.

Gruppen fortæller videre, at de ingen interesse har i at skuffe deres fans ved at »gøre noget halvhjertet«, så derfor må tilhængerskaren væbne sig med lidt tålmodighed. Og hvis du ligger inde med en billet til koncerten den 10. december så gem den bare i pungen, for den kan også benyttes den 7. april. 

Føj koncerten til din kalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af