Pixies i det gavmilde hjørne

 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pixies ‘Here Comes Your Man’

Det er ikke mange nye toner, der er sivet fra Pixies siden genforeningen i 2004. Men er man stor nok, kan man måske i højere grad tillade sig at malke fortidens genistreger. Det gør Pixies nu ved ganske gavmildt at udgive en gratis live-ep med sange fra deres tyve år gamle ‘Doolittle’-album optaget til deres Paris-koncert sidste måned. Download ep’en nedenfor, og se den runde Frank Black med de oprindelige kumpaner opføre ‘Here Comes Your Man’ på The Late Show med Conan O’Brien.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af