Rammstein tager til strandfest

Rammstein er ikke blege for at provokere. Og med en en pornovideo til singlen ‘Pussy’ og et specieldesignet dildo-kit har de også i år fået delt vandene mellem modstandere og tilhængere. Sidstnævnte gruppe kom tidligere i år op af stolen ved udsigten til en december-koncert med gruppen, og nu kan de sætte endnu et kryds i kalenderen ud for den 3. juni.

Denne dag spiller de tyske tungrockere nemlig op til ballade på 2010-udgaven af Skive Festival (tidligere Skive Beach Party), hvor Rammstein foreløbigt er det eneste offentliggjorte udenlandske navn. Til gengæld er de danske band Kashmir, Selvmord, Magtens Korridorer og Dizzy Mizz Lizzy allerede nu at finde på plakaten.

Rammstein har på det seneste været ude i noget af en mediestorm i hjemlandet, hvor deres seneste album ‘Liebe ist für alle da’ er blevet klassificeret som skadeligt for børn på grund af teksternes eksplicitte sex-referencer, hvorfor man skal være fyldt 18 år for at købe albummet i Tyskland. Et tiltag som Christian ‘Flake’ Lorenz ifølge Bild Am Sontag er »rystet« over.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af