Tina Dickow giver særlige sommerkoncerter

På mandag sender Tina Dickow sit nye album ‘The Road to Gävla’ på gaden. Men er du nede med hendes melodiske singer/songwriter er der flere gode nyheder i sigte. Den danske sangerinde musiker har nemlig just offentliggjort to spektakulære koncerter næste sommer.

Den 2. og 3. juni indtager Dickow Studie 1 i DR’s Koncerthus sammen med DR Underholdningsorkestret. Og i fællesskab vil de de to parter nyfortolke sange fra sangerindens bagkatalog, der i den anledning er blevet omarrangeret til mere orkestrale versioner.

‘The Road to Gävla’ er en udløber af Dickows bidrag til Nikolaj Steens kommende film ‘Oldboys’, hvor hun står for lydsiden. Her blev hun nemlig så grebet af arbejdet, at hun efterfølgende arbejdede videre med sangene. Det kommende album er derfor ikke at betragte som et officielt soundtrack til filmen.

Forsalget starter via Billetnet.dk mandag den 30. december klokken 10.

Tina Dickow
Torsdag den 3. juni
Koncerthuset Studie 1, København C
Pris: Ikke oplyst

Lørdag den 5. juni
Koncerthuset Studie 1, København C
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af