White Lies føler forventningspres

Siden White Lies i januar måned slap deres debut ‘To Lose My Life’ løs, er det gået stærkt. Albummet røg direkte ind som nummer et på den engelske albumhitliste, og de tre knøse spiller i øjeblikket for udsolgte sale på deres Europaturné. Men selvom succes er rar, er trioen nu begyndt at bekymre sig, om de kan leve op til debuten med deres andet studiealbum.

I kølvandet på succesen med debuten indrømmer bassist Charles Cave til Angryape.com, at gruppen føler, »at presset næsten er for stort, (…) men vi er klar til at tage udfordringen op. Vi har allerede arbejdet på teksterne og er glade for fire eller fem af dem«. Videre har trioen også hevet to måneder ud af kalenderen, når de er færdige med at turnere, så de kan komme i gang med at arbejde på albummet.

Derudover kommer Cave også med antydninger af, at mørkerockerne måske skifter musisk retning på album nummer to. Drengene har nemlig bekæmpet kedsomheden på deres igangværende Europaturné med at købe, lytte og lade sig inspirere af en masse ny musik. Og som Cave udtaler til Gigwise.com, har »det første album klaret sig så godt, at det gør os i stand til eksperimentere mere og egentlig gøre, hvad vi har lyst til«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af