Muse, C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy til Roskilde Festival

Først jublende skatepunkerne over offentliggørelsen af NOFX, og så fik indiefolket optur med tilføjelsen af The Kissaway Trail. Lørdag aften i forbindelse med DR2’s temalørdag om netop Roskilde Festival blev der så lukket yderligere op for godteposen, da yderligere tre navne blev føjet til plakaten.

Det drejer sig om de seriøse trækplastre Muse, C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy. Muse har netop spillet for en pakket og begejstret Parken, C.V. Jørgensen har ikke optrådte mange gange de seneste syv år og må derfor have skabt et enormt forventningspres, og Dizzy Mizz Lizzy har som bekendt valgt at opfylde mange modne danskere våde drømme ved at genforene gruppen næste år.

Roskilde Festival finder i 2010 sted fra 1. til 4. juli med warm-up fra den 27. juni. Billetsalget er startet, og aftenens offentliggørelser må forventes at sætte ekstra run på billetlugerne.

Hvad synes du om de nye tilføjelser til programmet? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af