Red Hot Chili Peppers mister guitarist

Den seneste tid har rygterne om, at guitarist John Frusciante var gået ud af Red Hot Chili Peppers floreret på nettet. Nu træder hovedpersonen selv frem om bringer klarhed over situationen, der i følge ham selv er alt andet end dramatisk.

»Da jeg gik ud af bandet for mere end et år siden, holdt bandet pause på ubestemt tid. Der var hverken drama eller vrede involveret, og de andre var meget forstående. De støtter op om, at jeg gør lige præcis det, der gør mig glad, og det går også den anden vej«, skriver Frusciante i dag på sin Myspace-profil.

Og samme sted følger også forklaringen på musikerens exit: »For at sige det ligeud har mine musikalske interesser ledt mig i en anden retning. Efter jeg kom tilbage til bandet (Frusciante kom tilbage i bandet i 2002 efter at være gået ud i 1992, red.), var jeg meget spændt på at udforske de musikalske muligheder, der er i et rockband, og især i at gøre det med de personer. For et par år siden begyndte jeg igen at have samme følelse, men denne gang var det ved tanken om at lave noget andet musik alene«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af