Talib Kweli på svensk visit

Tilbage i maj i år kunne hiphop-glade fans høre Talib Kweli kaste rim af sig på Voxhall i Århus. Og hvis du dengang sad i hovedstaden og ærgrede dig over de geografiske afstande, så er der nu mulighed for at få musikalsk oprejsning. Det kommer dog til at koste en tur over Øresund, for den 7. februar gæster rapperen nemlig Mejeriet i Lund.

Sidste gang der var nyt fra rapperen var da han i 2007 udgav sit tredje soloudspil med titlen ‘Eardrum’. Siden da har Kweli blandt andet arbejdet med DJ Hi-Tek, som han deler duoen Reflection Eternal Me med, om en opfølger på deres eneste fælles album ‘Train of Thought’, der kom på gaden tilbage i 2000.

Derudover er Talib Kweli også kendt for sin medvirken i projektet Black Star, som han delte sammen med en anden prominent hiphopper, nemlig Mos Def. Samarbejdet smed tilbage i 1998 det legendariske album ‘Mos Def & Talib Kweli Are Black Star’ af sig. Og forhåbentlig har du allerede været en tur omkring vores blog, hvor du kan opleve de to makkere, der for en kort bemærkning genoplivede duoen, da de opførte Mos Def-nummeret ‘History’ hos talkshow-værten Jimmy Fallon.

Talib Kweli

Søndag den 7. februar
Majeriet, Lund
Pris: 300 svenske kroner (215 kr)
Føj koncerten til din kalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af