Under Byen tilføjer nye live-datoer

I sidste måned kunne vi her på siderne bringe nyheden om, at århusianske Under Byen gæster Copenhagen Jazzhouse den 7. april. Sad du dengang og ærgrede dig over, at det kun var københavnerne, der blev betænkt, så er der muligvis godt nyt. For nu har gruppen nemlig kigget en ekstra gang i kalenderen og fundet tid til også at lægge vejen forbi Ålborg den 9. april og Århus dagen efter.

Den kommende miniturné bliver skudt i gang i kølvandet på bandets næste, fjerde studiealbum. Det kan findes i landets pladeforretninger den 8. februar og bliver det første album siden ‘Samme stof som stof’ fra 2006. I en pressemeddelelse varsler Under Byen, at publikum til de kommende koncerter godt kan berede sig på at opleve bandet med et mere direkte og nøgternt udtryk præget af guitar. 

Her på siderne har Under Byen senest markeret sig, da vi i forbindelse med vores Decade Issue for nyligt kårede årtiets bedste danske udgivelser. Her krøb gruppen nemlig helt op på en syvendeplads med deres andet studiealbum ‘Det er mig der holder træerne sammen’ fra 2002.

Under Byen
Fredag den 9. april
Studenterhuset, Ålborg
Pris: 140 kr.
Føj koncerten i Ålborg til din kalender HER

Lørdag den 10. april
Voxhall, Århus
Pris: 150 kr.
Føj koncerten i Århus til din kalender HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af