Volbeat gør klar til Skanderborg

At en af dansk musiks største succeser skulle komme fra Volbeat, der blander tonstung metal med 50’er-inspirationer, ville nok de færreste have gættet. Men er man til den stilblanding, så skulle man måske overveje at investere i en billet til næste års Skanderborg Festival, hvor bandet netop er blevet føjet til programmet.

Bandet tredje studiealbum, der bærer titlen ‘Guitar Gangsters & Cadillac Blood’, blev sendt på gaden sidste år. Så med næste års festivaljob in mente kunne man forestille sig, at et ny album er under opsejling. Og frontmand Michael Poulsen indrømmer da også til musikmagasinet Revolver, at bandet allerede tidligere i år begyndte at arbejde på nyt materiale: »Vi skriver nye sange til det næste album; jeg skriver i tour-bussen, på hotellet og på spillestederne«.

Skanderborg Festival har allerede været ude med et par navne til næste års festivalprogram. Dermed tager Volbeat plads på plakaten ved siden af Dizzy Mizz Lizzy og C.V. Jørgensen, der tidligere på året annoncerede, at de vil lægge vejen forbi bøgetræerne til sommer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af