White Lies tager på Skive Festival

Sidste uge kunne vi bringe meldingen om, at Skive Festival var klar med en håndfuld navne til næste års version af festivalen. Og på de kanter er der tilsyneladende gang i bookingen, for festivalen er allerede nu klar med deres andet udenlandske navn på plakaten til sommerens løjer. Det er det engelske band White Lies, der lægger vejen forbi

Bandet smed i starten af året deres debutalbum ‘To Lose My Life’ på gaden. Siden da er det blevet til ikke mindre end tre koncerter i Danmark, for udover årets Roskilde Festival har gruppen også gæstet begge Vegas koncertsale. Den megen turnevirksomhed til trods har White Lies dog også så småt haft tid til at begynde arbejdet med at skrive numre til deres næste album.

Udover de fremadstormende englændere har Skive Festival også tilføjet yderligere to danske navne til næste års program siden sidst. Det drejer sig om Rock Hard Power Spray, der sidste år udgav deres andet album ‘Trigger Nation’ o gbarsler med et nyt til næste år, og Dúné, hvis ligeledes andet album ‘Enter Metropolis’ kom på gaden tidligere i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af