White Pony disker op med første fuldlængde

Siden de langede deres første single ‘Falling’ over disken forrige sommer, har White Pony tiltrukket sig en del opmærksomhed på den hjemlige klubscene. Og halvandet år senere tager dj- og producerduoen karrieren til et nyt niveau, når debutalbummet ‘K-Town Stomp’ den 8. februar bliver skudt afsted fra affyringsrampen.

White Pony består af Pato Siebenhaar, der udover soloalbummet ‘Music For Early Birds & Nighthawks’ fra 2005 især har gjort opmærksom på sig selv som den ene halvdel af Trolle//Siebenhaar, og Lasse Lyngbo, som ud over at slå sine folder i Diefenbach også har produceret for navne som Vinnie Who og My Evil Twin.

De to bagmænd har selv produceret hele albummet, hvor Pato synger for på et par numre, mens der selvfølgelig også er gæstevokalister på flere numre. Udover Tobias Kippenberger (The Floor Is Made of Lava), Asbjørn Auring Grimm (ex-Decorate. Decorate.), rapperen Lady Smita og sangerinden Freya Loeb, der tidligere har samarbejdet med makkerparret, er Josephine Philip, Negash Ali og Laid Back også at finde blandt de musikalsk gatecrashere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af