Albumdebut fra Apparatjik på vej

Vi har tidligere fortalt, at Mews forsanger Jonas Bjerre har gang i sideprojektet Apparatjik, og at et album skulle være på vej. Nu er det blevet annonceret, at det allerede lægger klar på mandag den 1. februar.

Projektet består udover danskeren af Coldplays bassist Guy Berryman, Magne Furuholmen fra A-Ha og Martin Terefe. Sidstnævnte er manden, der på sin hjemmeside har afsløret udgivelsesdatoen, hvilket også er dagen for gruppens første koncert nogensinde.

Og det bliver vist en rimelig avantgarde en af slagsen. Den kommer til at foregå i Berlin under CTM Festival – inde i en specialkonstrueret glaskube, inspireret af Bauhaus-bølgen. Gruppens kryptiske hjemmeside er netop bygget op omkring en kube, og hvis man gerne vil forsøge sig med at blive klogere på hele projektet, er den bestemt et besøg værd.

Mens man venter på, at det bliver muligt at få fingre i debutalbummet fra den internationale gruppe, kan man smutte forbi deres Myspace-profil og lytte til nogle numre, som måske/måske ikke, vil være at finde på albummet, eller downloade singlen ‘Electric Eye’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af