Courtney Love gendanner Hole

Hun er bedst kendt som Kurt Cobains enke, der ikke vil slippe fortiden, men nu er den evige femme fatale og omvandrende sladderspalte Courtney Love tilbage, som det man i virkeligheden bør huske hende for. Nemlig som forsanger og blikfang i 90’er bandet Hole.

Love har på bandets officielle Facebook-side annonceret, at hun i forbindelse med sit nye album gendanner sit gamle band Hole og i øvrigt følger genforeningen op med en række koncerter i London, Amsterdam og Milano. Det har hele tiden været planen at hendes nye soloalbum ‘Nobody’s Daughter’ skulle udkomme engang i år, men nu er soloalbummet altså blevet til et Hole-album i stedet.

Hole blev dannet i 1989 i Los Angeles og blev med udgivelser som ‘Pretty on the Inside’ og ‘Live Trough This’ et markant band på den nye grunge-scene. Love er dog det eneste oprindelige medlem i det genoplivede band og at dømme ud fra hendes seneste Twitter-besked, har hun det lige så dårligt, som hun altid har haft: »Jeg ville ønske, jeg var Jennifer Aniston lige nu, det ville jeg virkelig, jeg er enke og ikke engang nogens mor, en fiasko, ubrugelig som altid«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af