AC/DC tæt på Horsens

AC/DC giver koncert i Horsens lørdag den 5. juni i år. Eller gør de? Hvis man skal tro Ibyen.dk, så er den god nok. De australske legender kommer endnu engang til landet, og denne gang er det ikke Parken men Casa Arena, der får glæden af de aldrende rockstjerner og deres udødelige sangkatalog.

Rygtestrømmen, der har ledt op til denne nyhed, begyndte på Horsens Folkeblads hjemmeside for et par uger siden. Her skrev avisen, at fansites rundt omkring på nettet var begyndt at tale om Horsens som et muligt stop på AC/DC’s Europa-turné i maj og juni. Nu citerer Jyllandsposten Knud Bjerre, manden bag Skive Festival, for følgende udtalelse: »Jeg forsøgte at få AC/DC til Århus, men Horsens snuppede dem. De har ikke offentliggjort koncerten endnu, men det er ingen hemmelighed, at AC/DC spiller i Horsens den 5. juni«

Mere præcist kan det vel ikke siges. Alligevel er intet officielt bekræftet endnu. Koncertarrangør i Horsens Frank Panduro vil overfor Ibyen.dk hverken be- eller afkræfte rygterne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af