Dizzee Rascal rører på sig igen

Dizzee Rascal er åbenbart ikke meget for at sidde stille og trille tommelfingre alt for længe. I hvert fald er kongen af grime tilbage i studiet for at arbejde på sit næste udspil, der endnu er navnløst. Og det kun små fire måneder efter udgivelsen af hans fjerde album ‘Tongue ‘N’ Cheek’, der inkluderede hits som ‘Dance Wiv Me’ og ‘Holiday’.

Hvad der kommer ud af arbejdet må fans dog vente med at lægge ører til indtil næste år, da han ikke forventer at være færdig før 2011. Dizzee udtaler til Angryape.com, at han »har været i studiet i dag for at bikse nye numre sammen. Forhåbentlig vil jeg have et album klar til næste år, men jeg skal meget på tour i år«. Som det ser ud nu, er et smut forbi Danmark ikke en del af denne tour.

Dizzee Rascal slog for alvor igennem, da han i 2003 vandt den prestigefyldte engelske Mercury Prize for albummet ‘Boy in da Corner’ og har siden været en toneangivende personlighed indenfor grime-genren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af