Empire of the Sun-medlem vil lave tre nye album

Hvorfor nøjes med at udgive et enkelt album, når man kan udgive tre. Det må være nogenlunde sådan Luke Steele fra Empire of the Sun tænker. I hvert fald fortæller han til NME, at han planlægger at udgive tre nye album inden 2010 er omme.

Planerne inkluderer et nyt Empire of the Sun-album og dermed en opfølger til ‘Walking on a Dream’ fra sidste år, et nyt album med Steeles tidligere band The Sleepy Jackson, og et punkrock-projekt der indtil videre går under navnet Icon Python.

I september sidste år kunne vi fortælle, at Empire of the Sun højst sandsynligt var blevet et medlem fattigere. I hvert fald kunne Steele ikke finde sin makker Nick Littlemore, der angiveligt var blevet væk i Las Vegas, og nu lader det til, at bruddet imellem de to er permanent. Bandets store musikalske armbevægelser fortsætter dog på det kommende album, der ifølge Steele »både lyder som Mylo (skotsk elektronisk musiker, red.) og som Prince«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af