Jack White lufter soloplaner

En af de mest hårdtarbejdende mænd i rock’n’roll er uden tvivl Jack White, der pt. fordeler sin tid mellem The White Stripes, The Dead Weather og The Raconteurs. Men skal man tro et nyt interview, så kan fremtiden også meget vel byde på solomateriale fra den sorthårede rockstjerne.

Til Rolling Stone svarer White »På et tidspunkt, yeah, helt sikkert« på spørgsmålet, om han planlægger at udsende et soloalbum og uddyber på følgende måde: »Jeg har aldrig gjort det (spillet alle instrumenter selv, red.). Jeg har overvejet det. Det vil nok være udfordringen – at få det til at adskille sig fra alt andet, jeg har lavet«. Konkret information om solo-ekskursionen må man dog ind til videre kigge forgæves efter.

»Det ville være forkert af mig at give nogen bud på, bare inden for de næste seks måneder, hvad jeg skal lave«, udtaler White og fortsætter: »Helt ærligt kunne jeg arbejde på et White Stripes-album i de næste to uger. Jeg har ingen idé om, hvad der skal ske. Og det er det samme med The Dead Weather. Jeg vil hellere leve på den her måde uden en kalender foran mig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af