Monsters of Folk trækker i arbejdstøjet

Twitter er perfekt til at levere korte og kontante beskeder til omverdenen – spørg bare Chris Cornell. Og Soundgarden-forsangeren er ikke den eneste musiker, der benytter sig af det sociale medie til at holde sine fans opdateret, for Conor Oberst har netop via sin profil løftet sløret for, at Monsters of Folk arbejder på et nyt album.

»Monsters of Folk arbejder på nyt materiale, kan ikke vente til I ikke skal vente mere«. Sådan lyder beskeden fra Oberst, og dermed skulle det være sikkert, at Monsters of Folk ikke bliver en engangs-albumoplevelse. Men hvornår gruppen i givet fald går i studiet for at indspille de nye numre, er der intet konkret om.

Mens Conor Oberst tilbringer tid bag computeren, er et andet af folkmonstrene, Jim James fra My Morning Jacket, for tiden beskæftiget med lanceringen af sit eget pladeselskab Removador Recordings and Solutions og dets første udgivelse i form af singer/songwriteren Cortney Tidwells album ‘Boys’ (hvor James medvirker på et nummer), der får amerikansk release den 19. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af